Pernilla Johansen, ordförande

Pernilla är en van hundtönts-promenerare då hon varit medlem i föreningen sedan start. Hon har suttit i styrelsen sedan årsmötet 2019 och valdes till ordförande i samband med årsmötet 2021. För tillfället är hon utan egen hund då hon under 2020 fick ta farväl av sin nästan 16 år gamla pinscher.

Cecilia Berntsson, vice ordförande

Anders Olausson, sekreterare

Anders är en pensionär som har mycket tid för sin dansk-svenska gårdshund Gårdon.

Barbro Streling, kassör

Barbro är föreningens nya kassör som ser fram emot att sätta klorna i betalningar, bokföring och årsredovisning. Vid sin sida har hon den spanska vattenhunden Sune som är hennes första hund, ett riktigt energiknippe och en sann utmaning!

Louise Aronsson, medlemsansvarig

Louise har en tibetansk spaniel som heter Lindsey och älskar långa promenader.

Claes Eek, sponsoransvarig

Claes har två dvärgschnauzrar: Tilda och Lycka. Tilda älskar att spåra medan Lycka mest är nyfiken.

Vania Ranjbar, IT-ansvarig

När Vania inte hanterar föreningens IT så har hon fullt upp med sin brittiska staffordshire bullterrier Vilda som spenderar halva livet med att sova och den andra halvan med att energiskt ta sig an hela världen.

Leo Persson, IT-ansvarig

Leo har två Miniature American Shepherd, Elza och Vivvi, som gillar godis, aktivering och långpromenader.

Emma Jonasson, ledamot

Göran Svensson, ledamot