Överlägg

Styrelseinformation 2016

161106

Hej alla medlemmar i Hundtöntars Förening!
Månaderna rullar på i en faslig takt och vi har fram till dagens datum, genomfört sedan säsongsstarten den 20/8, med aktiveringspromenaden i Kungsbackaskogen,12 promenader därav 3 naturpromenader!
Det kvarstår 5 promenader därav en naturpromenad, den sista promenaden inför juluppehållet blir den 10/12. Vi får hoppas på att vädret inte blir för besvärligt under våra sista promenader!
Höstsäsongen har ju annars varit fin med ett underbart promenadväder, om vi inte räknar med Rigortorpet men hundarna skall ju ändå ut och det är ju bra mycket trevligare att göra det tillsammans, även om det regnar och blåser!

Styrelsemöten sker varje månad som brukligt, där vi planerar för promenader,event och administrativa uppgifter.
Styrelsen har redigerat Hundtöntars Förenings stadgar, vilka ni kommer att få utskickade till er för synpunkter och godkännande inför årsmötet i februari.
Den 30/11 blir det en inspirerande föreläsning av diplomerade hundinstruktören och hundpsykologen Nina Lindman, mer om föreläsningen finns i ett event på sidan!

En påminnelse, tänk på att läsa igenom reglerna som vi har på våra promenader, de finns både på hemsidan och i promenad eventet, det är till för att underlätta för alla som går med, då det även är hundar på promenaderna, som behöver lite plats och inte tycker om/klarar av att någon går upp i baken på dem.

Dock är det fascinerande att se hur fort hundarna inrättar sig i gruppen!
När vi på promenaderna är runt 50-60 hundar som lugnt traskar förbi tex. en trädgård med en febrilt skällande hund och gruppen är helt tyst, vilka fantastiska hundar ni har alla Hundtöntar!
Sköt om er och era pälsklingar, så syns vi nästa lördag!

Med vänlig hälsning  //  Styrelsen