Nästa promenad:

Välkomna till naturpromenad lördagen den 28 mars 2020  kl.11.00. 🦮🐾🌱🌿

Vi startar vid Bunketorps parkering i Lindome. 🗺 Karta:
https://goo.gl/maps/aYNsaJSaS8VJ7Fxt6 (röd nål på kartan) Det går även bra att parkera nere vid Mölndals Golfklubb vid vägen upp till Bunketorps parkering (den andra markeringen på kartan).

HUNDTÖNTARS STYRELSE STÅR I DAGSLÄGET FAST VID SITT BESLUT ATT FORTSÄTTA MED LÖRDAGSPROMENADERNA, MEN HÅLLER OSS NATURLIGTVIS UPPDATERADE OM LÄGET.

VÅR BEDÖMNING ÄR ATT RISKEN FÖR SMITTA OCH SPRIDNING ÄR LÅG EFTERSOM VI VISTAS UTOMHUS, SAMT REDAN HÅLLER BRA AVSTÅND TILL ÖVRIGA DELTAGARE.

VI BER ER DOCK ATT SJÄLVA GÖRA EN BEDÖMNING UTIFRÅN ER EGEN SITUATION, OCH SER GÄRNA ATT NI STANNAR HEMMA IFALL NI ÄR ÄLDRE, HAR ASTMA ELLER LIKNANDE, VISAR SYMPTOM ELLER HAR SAMHÄLLSVIKTIGA ARBETEN (t.ex. personal från vård och omsorg).

Promenaden är inte permobil- och barnvagnsvänlig‼️

Glöm inte läsa våra regler!

När vi samlas inför promenaden låter vi hundarna sitta kvar i bilarna. Detta för att kunna ge er information om promenaden och för en lugnare start för hundarna.

Tänk på att hålla avståndet till hunden/hundarna framför så alla känner sig trygga. Behöver hunden extra utrymme fäst ett gult band/tyg runt kopplet.

Glöm inte anmäla dig!

Välkommen 🐶🐶

Anmälan: