Medlemserbjudande som säsongsavslutning

Föreningen har fått dra ner på sin verksamhet p.g.a. Coronaviruset. Det känns tungt, men vi har följt de regler som Folkhälsomyndigheten satt  upp. Det skulle inte kännas bra om våra promenader och andra aktiviteter smittar medlemmar med viruset.

Vi hade i början en förhoppning om att kunna göra en naturpromenad som avslutning på terminen med någon form av picnic. Dessa planer har fått läggas på is.

Styrelsen vill ändå ge våra medlemmar med sina vänner en avslutning eller kanske gratifikation för uteblivna promenader. Under juni och juli så kommer du som medlem att få 50:- i rabatt för inköp på Bina´s eller klippkostnad på Hundhälsan i Åsa. (Gäller vid ett tillfälle och uppvisande av medlemskort.)

Styrelsen hoppas att vi kan starta våra promenader i slutet av augusti, med sol och varma vindar.

Till dess ha det bra. Håll avstånd men ändå social samvaro.

För styrelsen
Claes Eek