Överlägg

Styrelsen

Hundtöntars styrelse består av åtta ledamöter. Tillsammans jobbar vi för att hålla igång veckopromenader och allt kring föreningens administration. 

Cecilia Edwall, ordförande
Ny i styrelse och ordföranderoll 2023. Älskar hundar! Promenadtränar nu valpen Kajsa, strävhårig foxterrier. Ibland följer sonens cockerpoo Saga med. Har hela livet haft egna och passat andras hundar, tränat i Brukshundsklubben, tagit olika hundutbildningar och läst kurser om djurs beteende.

Cecilia Berntsson, vice ordförande
Med lång styrelseerfarenhet och bra pejl på sociala medier är Cilla ansvarig för föreningens facebook- och instagramkonto. Här med Gårdon, annars brukar hon gå med sin pappas laborador.

         

Anders Olausson, sekreterare och föreningsadministratör
Anders håller koll på protokoll och promenadanmälningar och håller i kontakten med Kungsbackas föreningsservice. Han och den personliga dansk-svenska gårdshunden Gårdon gillar att vara ute i skog och mark och promenera.

Margarta Toftevall, kassör
Som föreningens nya kassör håller Margareta koll på ekonomi och sköter bank och redovisning. Hon har tre bearded collie, Atz, Shawn och Ted, som ibland är på utställning.

Louise Aronsson, medlemsansvarig 
Louise är den som håller koll på föreningens medlemsregister och ser till att alla som betalat får medlemskort. Hon skickar också ut inbjudan till veckopromenader. Hennes tibetanska spaniel heter Lindsey och älskar långa promenader.

Claes Eek, sponsoransvarig
Claes håller i kontakten med sponsorer och press. Tack vare honom annonseras Hundtöntars promenader i tidningen varje vecka. Han har två dvärgschnauzrar: Tilda och Lycka. Tilda älskar att spåra medan Lycka mest är nyfiken.

Anna Sandvik, ledamot och hemsidesansvarig 
Anna älskar hundar, men kommer inte leda några promenader. Hon har haft nakenhundar tidigare men nu har hon en ståtlig Bedlingtonterrier vid sin sida, som lystrar till namnet Valentino, han är nämligen född på alla hjärtans dag.

Marie Clase, ledamot i styrelsen
Ny från i år jobbar hon sig successivt in i styrelsearbetet. Här ser du Marie Clase med sin hund Bosco. Rasen är en Griffon Bruxellois.